Best online garden center - IndoorGardens

Контакт
0887 553 882
Добре дошли,
Вход
Кошница
 x 


Политика за поверителност / усмотрение

Конфиденциалност/Дискретност

Защото конфиденциалността на нашите клиенти е важна за нас, INDOORGARDENS ви предлага най-добрана конфиденциална система за поръчки по интернет. Нямаме нужда от името и адреса, за да изпълним поръчката.

Уточняваме ви, че най-дискретния начин за поръчване е чрез телефона или online, на нашият телефонен номер 0887 553 882  и да си вземете поръчката директно от седалището на куриерската фирма.

Ако за съжаление нямаме магазин във вашия град можете да извършите поръчката на нашия sitе без да си правите регистрация, ами само да валидирате поръката с някакво име. Самото име няма значение, само да бъде правдоподобно и да не изпъква.

Е-mail адреса даден на поръчката е добре да бъде действащ, за да можете да комуникирате с INDOORGARDENS. Може да бъде e-mail адрес, който да го ползвате само за поръчките към indoorgardens.ro.

Спрямо телефонният номер, ви молим да ни предоставяте винаги един валиден телефонен номер, за да можем ние или Speedy Curier да се свържем с вас в случай че има проблеми с доставката на поръчката.

Pentru maxim de confidentialitate puteti opta pentru ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat din localitatea Dvs. (nu este necesar sa precizati 

За максимална конфиденциалност можете да изберете да си вземете поръчката от седалището на куриерската фирма от Вашето селище. (няма нужда да оточнявате адрес).