Best online garden center - IndoorGardens

Контакт
0887 553 882
Добре дошли,
Вход
Кошница
 x 


Доволен или парите обратно

При Indoor Gardens, можете да върнете всеки продукт в рамките на 10 дена след неговото получаване.

По всякаква причина, ако не сте удовлетворени от вашият избор имате възможноста да върнете продуктите, получавайки обратно платената цена.

Връщането им ще бъде прието само, ако те нямат следи от използването им и си имат всичките аксесоари, пакетирани в оригиналната им опаковка.

Връщането на продуктите ще бъде прието само след като го потвърдим ние, чрез e-mail или телефон. Също така в момента на потвърждаване, ще изпратим и инструкциите за връщането. Връщането на продуктите се приема само ако е извършено через Speedy Courier.

Върнатите продукти трябва да бъдат опаковани коректно, за да не бъдат повредени по време на транспорта. Както оригиналната опаковка, така и продуктът трябва да стигнат при нас в перфектно състояние.

Продуктите, които са се повредили в периода на гаранцията ще бъдат изпратени обратно на доставчика само с оригиналната фактура (получена при доставянето).

Внимание! Лампите са консумативни.  Връщането им се приема само в оригиналната опаковка, запечатана. Не се приема връщането на използваните или разпечатаните лампи.

Не се връщат транспортните разходи.

В случай, че се надвиши официалният срок за нотификация (10 календарни дни), продуктите не могат да бъдат върнати.

Възстановяването на сумата за върнатите продукти ще бъде осъществено за максимум 10 дена, чрез ваучер за покупки във веригата Indoor Gardens .