Best online garden center - IndoorGardens

Контакт
0887 553 882
Добре дошли,
Вход
Кошница
 x 


Гарантирано качество за всичките ни продукти

Адекватното складиране, качеството и автентичноста на продуктите са гарантирани!

 

Адекватното складиране, качеството и автентичността на продуктите са гарантирани!
Indoor Gardens осъществява бърз оборот на стоките и така нашите продукти са винаги пресни; никога не се доближават до изтичането на срока. Също така складирането се осъществява при условията препоръчани от производителя. Складираме продуктите при оптимални условия на температура и влажност, като се осигоряваме, че транспорта се извършва в същтите условия . Например, хранителните вещества за растения си губят от свойствата (съдържание на минерали), ако не са съхранявани в адекватни условия. Тези вещества трябва да бъдат складирани с внимание, на сухо място, където температурата не трябва да бъде под 5 градуса по Целзий и да не надвишава 35 гадуса Целзий, както в склада така и в превозното средство.
Тъй като сме в директен контакт с производителите, получаваме винаги информации за оптималните условия за съхраняването на артикулите, които продаваме. Зачитайки тези параметри можем да доставяме продукти, които си запазват качеството и свойствата от излизането от фабриката до момента в който ги получават нашите клиенти. Така имате гаранцията, че активните съставки и вещества от продуктите доставени от нас ще достигнат до вашите растения в точното количество написано на опаковката.
Indoor Gardens продава само нови и оригинални продукти, придружени от сертификат за гаранция.
Не забравяйте, че един евтин продукт може да прикрива голями увреждания. Само купувайки един оригинален продукт можете да сте сигурни за качеството и произхода му.